.
   
   
APARATE AER CONDITIONAT UZ CASNIC APARATE AER CONDITIONAT UZ CASNIC
AER CONDITIONAT SPLIT AER CONDITIONAT SPLIT
APARATE AER CONDITIONAT UZ COMERCIAL APARATE AER CONDITIONAT UZ COMERCIAL
AER CONDITIONAT TIP CASETA AER CONDITIONAT TIP CASETA
AER CONDITIONAT TIP COLOANA AER CONDITIONAT TIP COLOANA
AER CONDITIONAT TIP DUCT AER CONDITIONAT TIP DUCT
AER CONDITIONAT TIP PLAFON PODEA AER CONDITIONAT TIP PLAFON PODEA
   Aparate aer        conditionat Bucuresti
Aer conditionat LG Inverter-A D12AK 12000BTU
Aer conditionat LG Inverter-A D12AK 12000BTU
Pret: 3198 Lei

Aer conditionat CHIGO Split 9000 BTU/h DC INVERTER CS-25V3A-M107AH5C
Aer conditionat CHIGO Split 9000 BTU/h DC INVERTER CS-25V3A-M107AH5C

 
 
  Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  
     
  Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  
     
 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Celfar Industrial SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea privind situatia contului lor de pe https://www.aparateaerconditionat.com.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC Celfar Industrial SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizați in mod direct in contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul sectiunii de contact.

Scopul colectarii datelor este: pentru a imbunatatii experienta oferita pe site, pentru a monitoriza traficul si pentru a raspunde solicitarilor primite.

Prin completarea datelor dvs declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC Celfar Industrial SRL, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Celfar Industrial SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SC Celfar Industrial SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Celfar Industrial SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Celfar Industrial SRL, B-dul C-tin Brancoveanu Nr. 105, Sector 4, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interviti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara - sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://www.aparateaerconditionat.com.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, SC Celfar Industrial SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 
     
 
 
AIRWELL AIRWELL
CHIGO CHIGO
CVMORE CVMORE
DAEWOO DAEWOO
DAIKIN DAIKIN
FUJITSU FUJITSU
FUJI_ELECTRIC FUJI_ELECTRIC
GENERAL GENERAL
GREE GREE
Haier Haier
HITACHI HITACHI
HOKKAIDO HOKKAIDO
INVENTOR INVENTOR
Kyato Kyato
LG LG
MIDEA MIDEA
MIYOTO MIYOTO
OSAKA OSAKA
SHARP SHARP
SKYWORTH SKYWORTH
TOSHIBA TOSHIBA
Vigor Vigor
WHIRLPOOL WHIRLPOOL
WHITE Westinghouse WHITE Westinghouse
YAMATO YAMATO
Yoki Yoki
Zephir Zephir
7000 btu 7000 btu
9000 btu 9000 btu
10000 btu 10000 btu
12000 btu 12000 btu
13000 btu 13000 btu
14000 btu 14000 btu
15000 btu 15000 btu
16000 btu 16000 btu
18000 btu 18000 btu
21000 btu 21000 btu
22000 btu 22000 btu
24000 btu 24000 btu
30000 btu 30000 btu
36000 btu 36000 btu
40000 btu 40000 btu
42000 btu 42000 btu
48000 btu 48000 btu
56000 btu 56000 btu
60000 btu 60000 btu
55000 btu 55000 btu
46000 BTU 46000 BTU
         
               
  Aparate aer conditionat FUJITSU
Aparate aer conditionat VORTEX
Aparate aer conditionat SUPER COOL
Aparate aer conditionat LG
Aparate aer conditionat AUXCLIMA
Aparate aer conditionat AMERICOOL
Perdele de aer Airstream
Aparate aer conditionat Haier
Aparate aer conditionat LDK
Aparate aer conditionat SAMSUNG
Aparate aer conditionat NORDSTAR
Aparate aer conditionat INVENTOR
Aparate aer conditionat 
WHITE WESTINGHOUSE

Aparate aer conditionat  WHIRLPOOL
Aparate aer conditionat  TechnoLUX
Aparate aer conditionat Gree
Aparate aer conditionat Excel
Aparate aer conditionat Yamato
Aparate aer conditionat Sharp
Aparate aer conditionat HENSON
Aparate aer conditionat SANYO
Aparate aer conditionat HITACHI
* Preturile afisate in site sunt cu titlu informativ
    ANPC - office@anpc.ro
    Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2011 Celfar Industrial - Aparate aer conditionat.
Toate drepturile rezervate.
   
       
 
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles